VALITSEMME YHDESSÄ KANSSASI HIUKSILLESI SOPIVAT TUOTTEET

Valikoimastamme löydät kansainvälisiä huippubrändejä, sekä kotimaisia laatutuotteita.

MARIA NILA

Ruotsalainen Maria Nila valmistaa laadukkaita tuotteita hiusten hoitoon sekä muotoiluun. Tehokkaista ja monipuolisista tuotteista löytyy oikeat vaihtoehdot jokaiselle hiuslaadulle. Brändiltä löytyy shampoita, hoitoaineita, hius- ja värinaamioita sekä kaikki tarvittava hiusten muotoiluun. Kampaamotasoiset tuotteet ovat täysin vegaanisia ja niiden herkulliset tuoksut ja houkuttelevat, yksinkertaiset sekä värikkäät pakkaukset yhdessä tehokkaiden ja toimivien koostumusten kanssa tekevät sarjasta ainutlaatuisen.

Maria Nila on todellinen ruotsalainen menestystarina. Yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella yritys on kehittänyt hiustuotteita, jotka sopivat kaikille hiustyypeille. Maria Nila työskentelee huolellisesti, jotta jokainen tuote olisi korkeinta mahdollista laatua. Jokainen ainesosa on tutkittu yhdessä kemistien kanssa. Tuotteissa on kyse intohimosta, kokemuksesta ja rakkaudesta hiuksiin, ja näiden ominaisuuksien ansiosta Maria Nilasta on tullut menestys. Oli kyse sitten hiusvahasta, shampoosta, hoitoaineesta tai suositusta lämpösuihkeesta, saat aina täydellisen lopputuloksen Maria Nila -tuotteilla. Siksi merkistä on tullut kampaajien suosikki. Maria Nilalla on 100 % VEGAANINEN® -merkintä. Lisäksi sillä on ruotsalaisen eläinsuojelujärjestön Djurens Rättin merkintä ja Ruotsin ensimmäinen oma vegaani-merkki.

LANZA Huippumerkki Jenkeistä , Lanza on luxusmerkki, mistä olemme poimineet parhaita paloja juuri sinulle. Tyvivaahdot , lämpösuojat ovat alansa parhaita. 

 

KOTIMAISET SIM SENSITIVE TUOTTEET

DS 

Korkealuokkainen, kotimainen, hajusteeton kampaamotuotesarja Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat meille tärkeitä haasteita, joiden inspiroimina olemme kehittäneet korkealuokkaisen, hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä. DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla.

         

FORME

Kotimaisen kauran puhtaus on syvällä sisimmässämme. Puhtaat maut ja luonnon tuoksut kulkevat kanssamme läpi kiireisen elämän, rikastuttaen arkeamme. Hetki itselle vahvistaa meitä, anna kauran helliä nyt myös hiuksiasi. Smart Casual Forme Essentials on puhtaasti kotimainen hiustehoito- ja muotoilutuotesarja meille, jotka arvostamme puhdasta luontoa ja aitoa itsevarmuutta. Sarjan tuotteet on rikastettu kotimaisella kauraöljyllä, joka ravitsee hiuksiamme arjen kiireissä. 

System 4 Therapeutic Hair Spa

- hiusten ja hiuspohjan hyvinvointiin System 4 on kokonaisvaltainen terapiasarja, joka tarjoaa ratkaisun useimpiin hiuspohjan ongelmiin. Tarkasti valitut aktiiviset tehoaineet poistavat hilsettä, vähentävät hiuspohjan kutinaa ja punoitusta, aktivoivat pintaverenkiertoa ja auttavat ylläpitämään hiuspohjan terveyttä. Hiuspohjanhoitoon panostaminen on ehdottoman tärkeää terveen, vahvan hiuskasvun ja hiuspohjan hyvinvoinnin saavuttamiseksi. Kaikki System 4 -tuotteetovat dermatologisesti testattu ja ne sopivat myös herkälle iholle. Bio Botanical - ohenevien hiusten tueksi Bio Botanical -tuotteiden tehokkuus perustuu aktiivisten aineiden ja yrttiuuteiden yhteisvaikutukseen, joka tukee hiuspohjan tasapainoa ja hyvinvointia. Ylläpitämällä hiuspohjan tasapainoa luodaan olosuhteet terveelle hiustenkasvulle sekä estetään hiusten oheneminen.