HISTORIIKKI

Hei, 

"Vierivä kivi ei sammaloidu", sopii hyvin kuvaukseen itsestäni, reipas 20-vuoden ajan olen ollut kiinnostunut hiuksista ja ihmisistä niiden kantajina. Myös "Tule sellaisena kuin olet", sopii liikeideaani kampaamosta, jonne kaikki ovat tervetulleita. Ammattitaito on kaiken a ja o !!! Hyvän pohjan tälle kaikelle antoi vuodet Tazzin tyttöjen matkassa. Siellä sain koulutusta ja loistavia kokemuksia työkavereiden kanssa. Elämä vei meitä omiin suuntiin ja olemme löytäneet jokainen oman uomamme ja minut se on heittänyt PURON vietäväksi. Siinä virrassa olen saanut tutustua moniin kymmeniin jopa satoihin ihmisiin, jotka vieläkin ovat mukana elämän tyrskyissä. Saan olla mukana kampaajana ihmisten arjessa, juhlassa, surussa ja ilossa. Harvinainen ammatti tämä. Samalla myös varmastio asiakkaat ovat oppineet minut tuntemaan ja paljon saan myös viistautta oman elämän varrelle erilaisten ihmisten kohtaamisista. Sellainen Leelian lepotuolihan tämä. 

PARTURI-KAMPAAMO PURO on pienen ihmisen ajatusten puroista toteutunut unelma. Monta vuotta pöytälaatikossa lojunut logohahmotelma sai nähdä päivänvalon ystävän avustamana 2018. Olin työskennellyt alalla yrittäjänä vuodesta 1998 lähtien ja aika jännästi 20-vuotta sen jälkeen oli oman liikkeen vuoro. Asiat loksahtelivat kohdalleen ja pian aloittamisen jälkeen sain työkaveriksi ihanan Hanna-Marian. 2007 lähtien olemme tunteneet kollegoina ja ystävinä. Elämän tuulet kohtasivat sopivasti ja hän aloitti työt kanssani tuoden PUROON rautaisen ammattilaisen. Edelleen olen kiinnostunut alasta ja kummastellut ,kun koskaan ei ole ollut hankala lähteä töihin. Kun astun sisään liikkeeseen olo on kuin kotiin tulisi, samaa henkeä haluan jakaa myös asiakkaillemme. Ammatillinen kehittyminen, ajassa oleminen on ollut aina kaiken A ja O. Pyrimme jatkuvasti seuraamaan muodin virtauksia, sekä pitämään vankkaa ammattitaitoa yllä. Otamme aina asiakkaan omat mieltymykset huomioon suunnitellessamme, mitä käynnillä tehdään kertomalla myös vaihtoehtoja sekä inspiromalla uutta. Jatkuvuus on tärkeää, mutta vanhaan ei saa jämähtää! 

Vuosi 2020-2022 on mennyt koronan varjossa, mutta olemme pysyneet pystyssä, kiitos uskollisten asiakkaidemme. Työt ovat olleet mielenkiintoisia maskien ja desinfiointien kanssa. Nyt 2022 on uusi vuosi uudet kujeet. Matkaani on tarttunut uusi kasvo Helena. Hanna-Marian jäädessä vauvalomalle virta toi eteeni ,iloisen, ihmiset huomioonottavan ja erittäin innokkaan alasta kiinnostuneen, taitavan nuoren naisen. Ajatukset synkkasivat heti ja sain hänestä työkaverin pieneen PUROOn. Ajatus alkoi kyteä, josko nyt olisi aika. Nimittäin laajentaa. Ajatuksen virtaa ei voi pysäyttää. Odotellaan vielä hetki mitä tuleman pitää.!!

Olemme täällä SINUA varten!!

Parhain terveisin,  Mira, Helena ja vauvalomalainen Hanna-Maria